Friday, March 11, 2011

Battle In Bangkok : Walk Through


























Bangkok nak tutup la plak..
Event sempena penutupan Bangkok..huhu


























1. Mission - Exiled No More












Nak bagi tips sikit n..urgent..
yang declare war tu,korang jgn
click Ask Friend For Help 
Sebab Part 4 6ti korang kene win 1 war





















2.Mission - The King Returns

tips ke-2
kalau korang byk enrgy,korang boleh collect satellite phone dgn senang je..

pi kat bangkok,episode 3,buat job Hijack A Boat Load A Electronics
then dapat la..

















3. Mission - Little Brother




4.Mission - Destroy Their Stonghold










ini la yang aku maksudkan..
korang kene win 1 war..
korang pi kat war,lepas tu korang
click Ask Friend For Help
 
yang 2kali collect dari reban ayam tu,mula2 mmg leh collect law x collect lg..
tapi yang kali kedua,kene la tggu 24jam lagi..
korang leh guna jalan pintas,pkai je 6reward point untuk cmplete objectives tu..


5. Mission -Dangerous Dealings


6. Mission - The Final Meeting

dan akhir sekali final mission..
senang je..
tapi yang Defeat 
The Shadow King tu ad glitch sikit..

kluar mcm n..

 

setakat n 
kene settle pkai Customer Support la utk dptkan reward tu..























dapat la bende n + 3445 EXP

byk tu..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click some ads for donate